П`ятниця, 29.03.2024, 13:18
LEVEL
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гость · RSS
Меню сайту
ТІК-ТАК
НОВЕ НА ФОРУМІ
Раздел: [Політичне]
написали в теме:
Раздел: [Що пишуть...]
написали в теме:
Раздел: [Що пишуть...]
написали в теме:
написали в теме:
Раздел: [Магазини]
написали в теме:
Форма входа
КАЛЕНДАР СВЯТ
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
ЗА МАСШТАБ! )))
нові зображення
Радіо Свобода
"ХТО й ЗВІДКИ "
ПОШУК
НАША КНОПКА
Ми будемо вам вдячні, якщо вы размістите нашу кнопку у себе на сайті. Якщо вы бажаєте обмінятися з нами баннерами, пишить у ГОСТЬОВУ КНИГУ:

LEVEL


ЦІКАВІ САЙТИ
Січкарня - портал української молоді! Програми, фільми, музика, українізації та багато цікавого на нашому порталі! Теревені.org.ua - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування! каталог сайтів Грані-Т [Vox.com.ua] Портал українця КНИГАРНЯ 'Є' - книжковий інтернет-магазин Пиши українською Малеча - ресурс для сучасних батьків uahq.net - Це програми, ігри, фільми, новини і багато чого іншого kazka.in.ua - Українська казка UKR-sms.org.ua - СМС Українською, sms, прикольні смс, смс коханим та ін. Navsi100.com - Інформаційно-розважальний музичний портал Свій до Свого по Своє Sjogodni.org.ua | СЬОГОДНІ в історії | вагомі ПОДІЇ історії, ВІДКРИТТЯ, видатні люди, море цікавостей...
ПРО МОНЕТИ NEWS
 Блог
Головна » 2011 » Вересень » 4 » Електрон , дуби ,"АРТЕМ"- так катили вп’ятером або "Як треба святкувати свій День народження"
21:00
Електрон , дуби ,"АРТЕМ"- так катили вп’ятером або "Як треба святкувати свій День народження"

Ідея прокотитись таким маршрутом  спонтанно виникла в Дімона після фінішу на День Незалежності, під час вільного спілкування в очікуванні обіцяного обіду,  чи  вже коли ми той «обід» перетворювали в живильну масу , яку ми зазвичай використовуємо для відновлення сил після катання. )))

 

Домовились  зателефонувати чи поспілкуватись у форумі що до подальшої подорожі, що ми й робили весь час до подорожі.  Не вдалося зібрати велику кількість учасників, але то й не погано було, група підібралась з п’яти людей (як виявилось згодом). 

Через різні обставини не їхали багато постійних покатушечників . Хтось ремонтував «коня», когось терміново запросили на «юга»,  родинні обов’язки ..тощо.

  Цього ранку  я ледь не спізнився на електрон .  Будильник завів  не так як хотів. Часу вистачило не на все . Та ще й Степан почав телефонувати  прямо на виході , через це забув дрібні гроші (на всякий ) і воду.  Зранку було трохи прохолодно і я трохи змерз під час долання  відстані до вокзалу.  За 6 хвилин я  встиг  доїхати і побачити як «електрон» поїхав в бік Краматорська…..

Виявилось що то  інша тара пішла в той же бік, куди й ми зібрались.  На пероні  стояли  «наші»  яких  розглядали з усіх боків люди не нашої специфіки. ))  Виявилось що з нами до кінцевої їдуть Віктор з Tolar. Вони вже давненько готувались до Кремінної з ночівлею. (Не буду розписувати тут що в них і як , бо маю надію , що вони самі відпишуться.) Кампанія підібралась цікава. Як завжди, понервувавши з приводу швидкості електрички, яка  могла проїхати повз, чи не доїхати до нас  потрібним вагоном,  ми таки вперлись з усіма своїми  речами  у останній вагон, який люб’язно роззявив нам двері свої прямо перед нами )) 

Вагончик був затісний з краю,через вмонтоване «відхоже місце» з одного боку, а з іншого вже стояли вєліки  наших супутників з Костянтинівки.   З нами  їхали ще троє Іван,  Денис і vOOFka - в останнього був День народження (щоправда  ніхто й не спитав скільки років виповнилось. Тепер йому буде що розказати , коли в нього хтось спитає  банально "как атметил деньрож" ))) До  їхніх «коней" у вагоні додались чотири наших і тепер вагон  був повен  веселощами,  дотепами і всіляким таким що виникає в не тісному  приміщенні на колесах)).


Не забарилася й провідниця - контролер, яка почала із напускною суворістю розказувати  про те що ми повинні сплатити й за вєли, при цьому многозначно клацаючи калькулятором  і блискаючі  пірсінгом в носі , який не дуже пасував до її одягу – незграбного і якогось чоловічого, однак її зачиска повністю співпадала з одягом.

Час в дорозі минав дуже швидко за розмовами.  Дехто трохи перекусив  бо в животі вже бурчало.  Аж от і кінець  залізничного маршруту. Дочекавшись поки всі пішоходи вилізли з вагону- вискочили й ми . Попрощавшись з групою  «до Кремінної» ми , разом з ними пішли на місток  і  після купівлі  хліба і контрольного фотографування поїхали однією дорогою.)))) Хоча за кілометр  все ж таки розійшлись наші маршрути.

Далі ми досить швидко дісталися до оз. Лиман , яке майже обігнули і трохи  повагавшись щодо  подальшої дороги, поїхали потрібною.  Тепер наш путь йшов  через сосновий ліс з чудовим повітрям. Пострибавши біля знаку «КРАСНИЙ ЛІМАН», пофоткавшись і  виливши  в кусти те ,що дехто  злив вже  на гостинних вулицях «Лиману». (А що, так ім!, тим вулицям з їхними «шумаХЕРами») ми рушили один за одним  лісовою асфальтовою дорогою на якій майже не було автівок.  Швидко минувши ліс  дістались у Дробишевому до залізничного  переїзду, до якого був  довгий спуск, ми попрямували на Ярову.  Ярова  - «селище однієї  вулиці» минають домівки , ставочки . озерця й крамнички.  Становиться вже тепло , зайвий одяг пакується в заплічники,  коротенький передих і знов  ми в дорозі  різький поворот наліво і ми вже знов в лісі  і відразу вже в Святогорську.

 Вузькими зручними вуличками , з гарним покриттям дістаємося до  центрального перехрестя і  катимо до першої запланованої зупинки.  База «ШАХТАР»  біля якої лежить ( що дуже незвично) велика  (не можу назвати це статуєю) фігура шахтаря, біля якої ми  фотографуємось так і «по різному».

Тепер нам до великих -тополя й дубів  захотілося, їх там багато  виявляється, а до цього нам були відомі лише ті , які  ростуть  близько до мосту . В більш віддаленій частіні (між мостами  на лавру і Богородичне) іх велика кількість  росте. Всі пронумеровані .  Погасавши по зручним  доріжкам , які перетинають весь зелений масив ми врешті знайшли "головний" дуб (йому 600 років). Біля нього знов фотосесія, перекус  і в дорогу .  По дорозі нам зустрічаються  пішоходи які цікавляться-як дістатись до дуба. Трапились зовсім  молоді  хлопці й дівчинка на вєліках.  Далі в Святогорську  ми бачили багато груп на вєліках, але не таких звичайно «крутих»  як ми, наприклад. )))

Проїхавшись  по  «набережній» скуштувавши  кави, зупинились на міску біля  маси замочків якими вже  пообвішано там все (мода така). Звісна річ  клацнули й там.  Тепер підйом  по «серпантину» , який ми здолали досить легко, хто як міг,  під час якого ми підпитувались  енергією  зустрічних людей  які дивились на нас (щонайменш) схвально.  На «дерев’яне зодчество»  ми не поїхали (туди «без штанів» не пускали мабуть ,та  не дуже й хотілось).  Продерлись через  щільні сувенірні  лавочки, дістались до «АРТЕМА» ,тут як завжди  паломництво «свадєбників»  і  екскурсійних груп.  

Створивши  традиційні паломницькі дії , розваживши людей (частково зігнавши їх з парапету), ми рушили вже з цього мурашника. 

Попереду в нас швидкий спуск  до лісу (чотири кілометра) і  довгий підйом по зеленій дорозі вгору (сім кілометрів)  до «Ростов-траси».  Цей відтинок дороги ми проїхали на одному диханні  (на зустріч  мчали весільні каравани), хоча внутрішньо готувались до досить важкої праці. На самій горі допили чай і  доїли все що лишилось. 

Помилувались (на подив цілою) зупинкою оздобленою мозаїкою-  красивою і незвичною за виконанням.  

Тепер нам весь час до Слав’янська через Хрестище й  Глибоку Макатиху, згори і досить швидко.  Після швидкісного спурту- приміський часний сектор Слав’янська . Цікава зупинка біля «голлівудської» весільної сцени. 

Півгодинний перепочинок на  центральній-міській  біля фонтану.  Калейдоскоп  сценок і дівчат, невеличке чопер-шоу, галас дітвори …все змішалося .


 Але вже поглядаємо на годинники , все ж таки ще 35 а комусь і всі 50 кілометрів додому.  Далі добирались  знайомими дорогами, по яким ми катали роками.  Вже ми досить таки зморились але трималися бодро - долали підйоми, прискорювались на рівному і відпочивали на спусках.  Після 90 кілометрів в Дімона відкрилося друге дихання і він був весь час в голові  групи . Так ми й дістались Дружківки, де я мав поїхав додому в один бік а всі в інший, до траси ,ще завітати вони мали до МАНу на каву.  А Іменинник ще мав встигнути за святковий стіл .   Трошки постоявши ми привітали один одного із закінченням основного маршруту і дали обіцянки не полишати цього нашого захоплення.  Тому завершую цей опус словами «ДАЛІ БУДЕ» .

 

Переглядів: 1065 | Додав: GAD | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Natali  
0
Альбом посмотрела)))), а почитать??? cry

4 GAD  
0
дивись альбом(фото) про вєло - тусу smile

3 Natali  
0
Выходные были насыщенными!))) где обещанное? icecream

2 GAD  
0
Наступними вихідними щось додасця)

1 Natali  
0
Жду продолжения! smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
LEVEL © 2024
ХМАРТЕГ
ПОДІЛИТИСЯ
VIDEO
[16.11.2013][Мои файлы]
Репчик (0)
[25.10.2011][Мои файлы]
Велоперегони в Краматорську (на день міста) 2011 (4)
[20.10.2011][Мои файлы]
АНОМАЛІЯ (2)
[24.09.2011][Мои файлы]
Змащування (відео від Tolar) (4)
[18.09.2011][Мои файлы]
ВЕЛО-ТУСА (1)
НОВІ БЛОГИ
[04.06.2018]
Коротульки..... (0)
[26.04.2018]
..... до світанку. (0)
[25.03.2018]
Занадто відвертий "Голос" (0)
[24.03.2018]
Ранково культурне :) (0)
[12.03.2018]
Рафаело (0)
[08.03.2018]
Гілочка мімози. (0)
[14.02.2018]
"Уже сьогодні середа!" (0)
Календарь
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
РАДІВА )))
Міні-чат
Про що брешуть
Дружківка
Друзі сайту
ХАРКІВ ТУРИСТ
«Наш формат»
ВЕЛО-СТИЛЬ ХАРКІВ
МТВ Донецьк
www.gre4ka.com.ua - Молодіжний онлайн-журнал Гречка
АНЕКДОТ ДНЯ
anegdot.com.ua
Лічильники
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
ХВОТА-ШОБ
Photoshop Online
Архив НОВИН
Вверх